Onze opleidingen

Image
Tegelzetter
De tegelzetter BBL 2 is op verschillende locaties werkzaam bij de bouw van een woning of in de utiliteitsbouw. Dat kan zijn op grote nieuwbouwprojecten, kleinschalige nieuwbouw of verbouw/renovatie werkzaamheden.
Image
Timmerman
De timmerman BBL 2 is op verschillende locaties werkzaam bij de bouw van een woning of in de utiliteitsbouw. Dat kan zijn op grote nieuwbouwprojecten, kleinschalige nieuwbouw of verbouw/renovatie werkzaamheden.
Image
Metselaar
De metselaar BBL 2 verricht zijn werkzaamheden zowel binnen als buiten. Vaak is de leerling tijdens de opleiding bezig met metselwerk in de nieuwbouw of met het lijmwerkzaamheden van casco of lichte scheidingswanden.
Image
Montagemedewerker
Montagemedewerker
De montage medewerker timmerindustrie werkt veelal op een montageafdeling van een timmerfabriek waar gevelelementen en houtskeletbouwelementen worden gemaakt. In deze opleiding leer je zeer zelfstandig maar ook in teamverband werken.

Wil jij ook een mooi vak leren én direct geld verdienen?

Bij ReVaBo doe je theorie en praktijk tegelijk. Dus je zit niet de hele week op school. Tijdens de opleiding staat de praktijk centraal. Lijkt het je wel wat om een mooi vak te leren en daar direct geld mee te verdienen? Schrijf je dan nu in voor één van onze opleidingen.